DutchEnglish
Tandartspraktijk Nieuwe Steen Hoorn

Nieuwe tandarts bij de praktijk

Na vertrek van Dr. Chang hebben wij een nieuwe tandarts gevonden. De nieuwe tandarts komt uit Zuid-Afrika en heeft, net zoals Dr. Chang en Joshua, een afgeronde studie Algemene- en Chirurgische Tandheelkunde en Algemene Geneeskunde. Voordat Dr. R. Müller kan beginnen zullen wij eerst een aantal zaken moeten regelen bij de IND en IDW. 

Totdat de nieuwe tandarts begint hebben wij tandarts P. Reijsenbach bereid gevonden om ons een aantal maanden enkele dagen per week te komen helpen. Wij blijven ernaar streven om al onze patiënten van goede zorg te voorzien.

Ook in het nieuws...

Tandartspraktijk Nieuwe Steen Hoorn

TIJDENS PAASVAKANTIE GESLOTEN

In verband met de paasvakantie is de praktijk gesloten voor behandelingen vanaf woensdag 27 maart tot maandag 8 april. Alleen op 2 april is de praktijk tussentijds geopend. De balie is beschikbaar op 27, 28 en 29 maart en 2, 3, 4 en 5 april, alleen voor zeer ernstige spoedklachten. Deze zullen doorverwezen worden na overleg. Reguliere afspraken kunnen wel ingepland worden.

Geen spoed kan op de voicemail ingesproken worden. Dan wordt er teruggebeld.

Voor zeer ernstige pijnklachten kunt u ook bellen met de spoedkliniek in Alkmaar nummer 0900-8602 of de weekend-avonddienst nummer 0226-360229.

TEAM TP NIEUWE STEEN