DutchEnglish
Tandartspraktijk Nieuwe Steen Hoorn

Tandarts Chang neemt afscheid

Beste patiënten,

Na 18 jaar met veel plezier bij Tandartsenpraktijk Nieuwe Steen te hebben gewerkt, moet ik u tot mijn grote spijt mededelen, dat ik binnenkort de praktijk ga verlaten.
In verband met zeer ernstige familieomstandigheden ben ik helaas genoodzaakt terug te keren naar Taiwan. 

Dit betekent dat ik vanaf 12 mei 2022 niet langer uw tandarts zal zijn. Natuurlijk zal dit voor u, maar ook voor het team even wennen worden. Dat begrijpen we, maar we zullen onze uiterste best doen om alles zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zijn momenteel hard op zoek naar een geschikte, professionele en deskundige tandarts. Er hebben zich al een paar goede kandidaten aangemeld en ik heb er alle vertrouwen in dat we een leuke en geschikte tandarts vinden om mij op te volgen.

Totdat de nieuwe tandarts is begonnen, worden alle werkzaamheden door mijn collega dhr. J.F. Joshua overgenomen. U kunt dus altijd als patiënt bij onze praktijk terecht.
Ik heb alle vertrouwen in zijn deskundigheid. 

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om te praktijk te bellen. Onze medewerkers zijn vanzelfsprekend bereid om uw vragen te beantwoorden.

Ik kijk met heel veel plezier terug op de jaren, dat ik met het team en voor mijn patiënten heb gewerkt. Ik wil eenieder hiervoor heel hartelijk bedanken.

Ik wens u het allerbeste en blijf goed stokeren en poetsen. 

Met vriendelijke groet,

Kai Chang

Tandartsenpraktijk Nieuwe Steen

Ook in het nieuws...

Openingstijden

Vanaf woensdag 11 mei hebben wij een tijdelijke verruiming in onze openingstijden.